<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

Обективи за 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

Разгледайте гамата от следващо поколение 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ система от обективи за превъзходна оптика.
Canon Camera

Разгледайте всяка възможност

Фотографите и режисьорите могат да проучат множество нови възможности за творческо снимане с Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@. Иновативните обективи RF осигуряват изключително бързо фокусиране и невероятно оптично качество. Адаптерите 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ осигуряват безпроблемен достъп до съществуващи обективи EF и EF-S без загуба на производителност.
 • СКОРОСТ И КАЧЕСТВО

  Обективи RF

  Обективите RF предлагат по-високо качество и скорост с характеристики, оптимизирани за фотоапарата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@. Те са бързи и интелигентни с уникални качества, които предлагат нови нива на интуитивен контрол.

 • ЖИЗНЕНОВАЖНО КАЧЕСТВО

  Троица обективи

  Три основни високопроизводителни вариообективи RF с бърз отвор на диафрагмата, покриващи ултраширок, стандартен и телефото диапазон. Оптимизирани за фотоапарата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, те се отличават с оптично качество от серия L и стабилизиране на образа.

 • УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ ОБЕКТИВИТЕ СИ

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ адаптери

  Адаптерите за системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ са уникални и предлагат допълнителен творчески контрол, като позволяват на фотографи и режисьори да използват обективите си EF и EF-S с пълна съвместимост и без загуба в производителността.

 • ФИКСИРАНИ И ГЪВКАВИ

  EF обективи

  Обширна гама обективи с фиксирано фокусно разстояние, вариообективи и специални обективи, като макро обективи и обективи за ?рибешко око“, които предоставят превъзходни изображения за DSLR фотоапарати.

 • КОМПАКТНИ И ЛЕКИ

  EF-S обективи

  Леки обективи, осигуряващи невероятни изображения за DSLR фотоапарати с APS-C сензори.

 • ПРЕВЪЗХОДНА ОПТИКА

  Обективи от серия L

  Обективи RF и EF от серия L за професионалисти и сериозни ентусиасти предлагат ненадминати оптични характеристики при предизвикателни светлинни условия и среда.

Филтър за обективи 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

Използването на обективи EF и EF-S със системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ изисква адаптер за 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, предлагащ пълна съвместимост без загуба на производителност.

Съвместимост с 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ RF

Системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ наследява всички предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Може да се заинтересувате също и от...

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@8

  Преминете към пълнокадрова фотография и видео и реализирайте творческите си амбиции.

 • Селектор за обективи

  Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

 • RF 24-50MM F4.5-6.3 IS STM

  Малък и лек 24 – 50 mm вариообектив от серия RF, който можете да използвате всеки ден за пътувания, пейзажи и други.

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

  Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ система

  Системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ за гнездо за обектив предлага повече творчески възможности за заснемане на всеки момент.

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@5

  Професионален пълнокадров безогледален водещ фотоапарат, който предлага на фотографи и режисьори снимки с висока разделителна способност и 8K видео.

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  Революционен пълнокадров безогледален фотоапарат, който задава нови стандарти за фотографи и видеографи.

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@P

  Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.

 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@a

  Заснемете нощното небе със спираща дъха яснота и запишете повече подробности, отколкото някога сте смятали, че е възможно.

 • DSLR фотоапарати EOS

  Нашата серия EOS от DSLR фотоапарати предлага превъзходно качество на изображението независимо от нивото на уменията ви.

 • Фотоапарати EOS M

  Силата на DSLR в корпуса на компактен APS-C безогледален фотоапарат.

 • Redline Challenge

  Участвайте в заданието, организирано от Lorenz Holder, за шанс да спечелите комплект Canon на стойност над 14?000? плюс ексклузивен фотографски ангажимент, напътстван от самия Lorenz.