<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

За нас

Ние предоставяме несравнимо наследство и експертен опит, за да предоставяме иновации в изображенията във всички области на нашия живот, като трансформираме начина, по който работим, учим и играем в един свързан свят.
About us

Нашето наследство и основа

Ние сме водеща технологична компания, основана в Япония през 1937 г., и сме посветени да помагаме на хората да преосмислят и да преминат границите на невъзможното чрез технологии за изображения.

Осигуряваме заетост на над 182?000 души в маркетингови и производствени обекти в Япония, Америка, Европа, Азия и Океания. Kyosei е корпоративната ни философия и е в сърцето на нашата марка, бизнес и спонсорска дейност. Kyosei е японска дума, която означава ?живот и съвместна работа за общото благо“ – принцип, който са възприели всички служители на Canon. Той оформя нашата мисия и ценности, начина, по който се отнасяме към хората си и упражняваме бизнеса си.

Относно Canon

Научете за глобалната компания Canon, Canon в Европа и разберете повече за нашите компании от групата Canon.

about canon
Sustainability

Устойчивост

Устойчивостта е от ключово значение за нашата мисия да използваме технологии за изображения, за да преобразим нашия свят. Научете повече за това как правим това чрез нашите социални и екологични инициативи.

Многообразие, равнопоставеност и приобщаване

Научете как работим, за да създадем приобщаващо работно място и да развием многообразно общество в един по-равнопоставен свят.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Новини

Тук ще намерите най-новите новини и информация от Canon, включително нашия блог и платформа VIEW.

Спонсорство

Открийте повече за нашите спонсорства, които обхващат редица социални, културни и спортни дейности.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Вдъхновяване на свят на промени

От земеделските полета до градските улици, от океаните до микроспътниците, независимо къде ни отвежда бъдещето, ние ще бъдем готови. Открийте как Canon вдъхновява света на промяната.

Може да се заинтересувате също и от:

Свържете се с нас

Разберете как да се свържете с нас.