<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
Canon Camera

Безогледални фотоапарати

Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Мимолетни моменти във времето, заснети с фотоапарат по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни. Добре дошли в бъдещето на фотографията на динамични сцени.

Спецификации

 • Notification Imagee

  Наслоен сензор

  Наслоен сензор с фоново осветление

 • Notification Imagee

  30 fps скорост на серийни снимки

  Заснемане на серия от снимки с до 30 fps или 12 fps с механичен затвор

 • Notification Imagee

  Макс. ISO 102?400

  Чувствителност от ISO 100 до ISO 102,400 (може да се разшири до ISO 204,800)

 • Notification Imagee

  Разделителна способност от 24 мегапиксела

  Идеалният баланс между качество на изображението, високи ISO характеристики и размер на файла

 • Notification Imagee

  IS за до 8 стъпки

  Изключително стабилен вграден стабилизатор на изображението, който работи в тандем със собствената IS на обектива

 • Notification Imagee

  Управление на AF с очи

  Изберете точки за фокусиране или обекти за проследяване, само като ги гледате

 • Notification Imagee

  Проследяване на обект

  Автоматично проследява хора, животни и превозни средства във фото и видео режими

 • Notification Imagee

  Екран с променлив ъгъл

  Напълно подвижен, 8,2 cm, 4 200 000-точков сензорен екран

 • Notification Imagee

  Електронен визьор

  5 760 000-точков електронен визьор без затъмнение с честота на опресняване от 120 fps и 100% покритие

 • Notification Imagee

  WiFi и Bluetooth

  Безжична свързаност за дистанционно управление и прехвърляне на изображения

 • Notification Imagee

  6K RAW

  60 fps с голяма гъвкавост за промяна на настройки като баланс на бялото в постпродукцията

 • Notification Imagee

  4K 120p

  Записвайте видео със забавено движение със свръхвисока детайлност

ПРЕГЛЕД

Представяме следващата глава в EOS

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 ще промени представите ви за безогледалните фотоапарати. Нов стекован заснемащ сензор със задно осветяване може да замрази действието при 1/64?000 сек. и позволява заснемане на серия от снимки с честота до 30 fps. Функцията за управление на автоматичното фокусиране с очи интелигентно разпознава и проследява обекти, докато снимате – превъзходно за заснемане на спортни събития, дива природа и новини.
Canon Camera

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 в снимка

Овладяване на движението

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 улавя мимолетни моменти с 30 fps, разкривайки детайли, които се пропускат с просто око.

Наслоеният сензор с фоново осветление е толкова бърз, че позволява на фотографите да използват електронен затвор, за да замразят бързото движение, без да се притесняват за изкривяване от затварящия се затвор. Насладете се на максимална скорост на затвора от 1/64?000 секунди и снимане на серия от снимки с 30 fps, с едновременно проследяване на AF/AE.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Усъвършенстван AF с управление с очи

Използвали ли сте някога фотоапарат, който ви кара да чувствате сякаш чете мислите ви? С нашата технология за автофокус на очи от ново поколение, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 фокусира там, където гледате. Този несравним контрол върху AF позволява на фотоапарата да реагира толкова бързо, колкото и вие – позволявайки ви да реагирате бързо на постоянно променящите се сцени.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Най-доброто ни проследяване на обекти досега

Използвайки добре проучен изкуствен интелект и хиляди реални изображения, ние разработихме 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 точно и уверено да разпознава хора, животни и превозни средства – когато и да влязат в кадър.

Хората могат да бъдат проследявани, дори ако носят каска с маска или слънчеви очила. Когато снима мото спортове, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 може да разпознае мотоциклети и състезателни автомобили, като дори прави разлика между затворени и отворени кокпити, като посочва шофьорската каска, когато тя се вижда.
365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Сливане на характеристики за заснемане на видео и снимки

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 е професионален хибрид, способен да заснема кинематографично видео с качество на излъчване и сензационна фотография. Изпълнен с функции, които дават възможност на режисьорите да достигнат нови нива на творчество, фотоапаратът може да заснеме 4K, както и 6K RAW кадри вътрешно на CFexpress карта. Canon Log 3 предоставя по-голям динамичен обхват и възможности за цветови корекции.

От решаващо значение е, че същото разпознаване на обекти, което е на разположение на фотографите, е достъпно и за видеографите, така че можете да проследявате движещи се обекти около кадъра, като ги държите ясно фокусирани дори когато работите.
365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Свързан със света

Свързаността е от жизненоважно значение за спортните фотографи фотожурналистите. 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 използва своя кабелен LAN вход и 2,4/5 GHz Wi-Fi, за да осъществява контакт с компютърни мрежи, лаптопи и мобилни устройства за бързо и лесно споделяне на изображения и дистанционно управление на фотоапарата. 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 е съвместим и с нашето приложение Mobile File Transfer, което позволява на професионалните фотографи да добавят метаданни и да предават изображения от смартфон, като използват Wi-Fi или мобилни данни от телефон.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 също така разполага с ново многофункционално чехълче за аксесоари, което осигурява комуникация на данни и захранване за нови аксесоари, както и действа като чехълче за съществуващи Speedlite и задействащи механизми.
365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Проектиран и създаден за професионалистите

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 е създаден, за да издържи на натоварванията на ежедневната професионална употреба и на всичко, пред което животът ви изправя.

Независимо дали сте попаднали в пясъчна буря, или порой, здравият корпус от магнезиева сплав не пропуска прах и вода до същата степен като нашите легендарни фотоапарати от серията EOS-1D. Продължавайте да снимате с увереност, независимо от условията, в които сте попаднали.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Пасва точно на съществуващата ви система

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 пасва точно на съществуващата ви система, като работи заедно с другите ви безогледални или DSLR фотоапарати.

Той се захранва от висококапацитетна LP-E19 батерия – същата като тази, която се намира в корпусите на нашата серия EOS-1DX. Вашите EF обективи ще работят точно както трябва, благодарение на набор от висококачествени адаптери за монтиране, които също могат да добавят допълнителна функционалност, като пръстен за управление или плъзгащи се филтри

Със своите интуитивни органи за управление и превъзходни ергономични характеристики 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 е резултат от три десетилетия на еволюция и постоянно съобразяване с изискванията на професионалните фотографи. Насладете се на несравними ергономични характеристики с познат интуитивен интерфейс.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Отзивчиви персонализирани органи за управление

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 е чистокръвен професионален фотоапарат. Формата и размерите му са взети от нашите фотоапарати от серия EOS-1DX, но са по-малки и по-леки, включващи принципите на дизайна на безогледалната система 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ за превъзходно боравене.

Фотоапаратът предлага избор от органи за управление, като мултиконтролерът и интелигентният контролер попадат инстинктивно в обсега на палеца ви. Три персонализируеми селектора на корпуса на фотоапарата, както и пръстен за управление на обектива на всеки адаптер за RF обектив, позволяват скоростта на затвора, диафрагмата, ISO и компенсацията на експонацията да се регулират, когато сте вдигнали фотоапарата пред окото си.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 също е оборудван с подвижен екран с висока разделителна способност и 4 милиона точки, който е ясен и блестящ, дори при ярки условия. Той ви позволява лесно да композирате от творческа гледна точка. Двойните слотове за карти позволяват да се записват файлове с изображения и видеозаписи върху широко достъпните SD карти (поддържа и UHS-II) или супер бързите носители от следващо поколение CFexpress.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Използвайте електронен затвор със светкавица

За да ви помогне да балансирате светкавицата за дневна светлина и дори при ярки условия или да замразите главата на бързодвижещи се обекти, синхронизирането на светкавицата вече е възможно, когато използвате електронния затвор на фотоапарата – както Speedlite на Canon, така и студийни светкавици на трети страни.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Цитат

?ТРЯБВА НИ СКОРОСТ. ТРЯБВА ДА НАДМИНЕМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ. ЗАТОВА ИЗПОЛЗВАМЕ ТОЗИ ФОТОАПАРАТ.“

Написано от Vladimir Rys

Фотограф на Формула 1 и посланик на Canon

Сравнение на 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Вижте как 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 се сравнява с другите пълнокадрови професионални фотоапарати на Canon.

Ефективни пиксели (прибл. MP)

24,1 мегапиксела

20,1 мегапиксела

45,0 мегапиксела

Стабилизатор на образа във фотоапарата

Да, до 8-стъпково предимство в зависимост от използвания обектив 1

Не е приложимо

Да, до 8-стъпково предимство в зависимост от използвания обектив 1

Засичане на обект

Лица, очи, животни и превозни средства

Хора

Тяло, лице, око, животно

AF за слаба светлина

Чувствителност до –7,5EV 2

Чувствителен към –4EV или –6EV с Live View 2

Чувствителност до –6EV 2

Скорост на серия от снимки (fps)

12 fps със Следящ AF
30 fps с електронен безшумен затвор и следящ AF 3

20 fps с механичен затвор, Servo AF
20 fps с електронен безшумен затвор и Следящ AF

12 fps със Следящ AF
20 fps с електронен безшумен затвор и Следящ AF 3

Видео

6K 12-bit RAW (RAW/RAW light) до 60fps
4K до 120 fps
Full HD до 120 fps
Canon Log 3/HDR PQ 10bit 4:2:2 вътрешен
All-I/IPB/IPB компресиране на светлина 10bit 4:2:2 без компресиране 4K 60p към външно записващо устройство

5,5K 12 RAW (RAW/RAW light) до 60 fps.
4K при до 60fps
Full HD до 120 fps
Canon Log 1/Log 3/HDR PQ [7] 10bit 4:2:2 вътрешно
All-I/IPB компресия 10 бита 4:2:2 некомпресирано 4K 60p към външен рекордер

8K до 30 fps
4K при до 120fps
Full HD до 120 fps
Режим за 4K ускорено видео
Canon Log 1/Log 3 [7]/HDR PQ 10bit 4:2:2 вътрешен запис
All-I/IPB/IPB компресиране на светлина 10bit 4:2:2 без компресиране 4K 60p към външно записващо устройство
8K пълен кадър или изрязан 5k ProRes
Външно записване на RAW чрез HDMI към
Atomos Ninja V+

Дискове за управление

Главен селектор
Селектор за бърз контрол 1
Селектор за бърз контрол 2
Мултиконтролер за AF
Интелигентен контролер
Дисплей на горния панел

Главен селектор
Диск за бързо управление
Мултиконтролер за AF
Интелигентен контролер
Дисплей на горния панел

Главен селектор
Селектор за бърз контрол 1
Селектор за бърз контрол 2
Мултиконтролер за AF
Дисплей на горния панел

LCD дисплей

8 cm/3,2 in
LCD с 4,15 милиона точки
Подвижен сензорен екран

8 cm/3,15 in
LCD с 2,1 M точки
Фиксиран

8 cm/3,15 in
LCD с 2,1 M точки
Подвижен сензорен екран

Визьор

Електронен визьор тип 0.5
0.5-тип
OLED с 5,76 милиона точки
23 mm отстояние на окото/0,76x 4 увеличение До 120 fps

Оптичен визьор
20 mm отстояние на окото/0,76x увеличение

Електронен визьор тип 0.5
OLED с 5,76 милиона точки
23 mm отстояние на окото/0,76x увеличение
До 120 fps

Мрежови

5 GHz /2,4 GHz и Bluetooth?
Поддръжка за 5.0 и поддържани функции – EOS Utility, смартфон, качване в image.canon, безжичен печат, Ethernet порт

Вградени 2,4 Ghz Wi-Fi и Bluetooth?
Аксесоар за опционен 5 Ghz безжичен предавател WFT-E9
Ethernet порт

Вградени 5 Ghz и 2,4 Ghz Wi-Fi и Bluetooth? [9]
Аксесоар за опционен безжичен предавател WFT-R10

Тегло на корпуса (включително батерията и memory card)

1015 g

1440 g

738 g

за две SD карти

1x CFexpress тип B
1x SD/SDHC/SDXC и UHS-II

2x CFexpress

1x CFexpress
1x UHS-II SD

Батерия

LP-E19
USB зареждане чрез PD-E1

LP-E19

LP-E6NH
USB зареждане чрез PD-E1

Капацитет на батерията

620 кадъра (режим на пестене на енергия при EVF)
860 кадъра (режим на пестене на енергия при LCD)

2850 кадъра Снимане с визьор
610 кадъра Заснемане с Live View

320 кадъра (EVF в режим на пестене на енергия)
490 кадъра (LCD в режим на пестене на енергия)

 1. 8 стъпки според стандарта CIPA с RF 24-105mm F4 L IS USM при фокусно разстояние 105 mm.
 2. AF с най-ниска осветеност се предлага с f/1.2 обектив, централна AF точка, AF при единичен кадър, при 23°C/73°F, ISO 100 С изключение на RF обективи с покритие за дефокусирано изглаждане (DS).
 3. По време на серво AF само RF обективи и някои EF обективи могат да се използват за заснемане на серия от снимки с максимална скорост. За подробности относно поддържаните обективи вижте официалния уебсайт на Canon.
  Скоростта на заснемането на серия от снимки може да бъде намалена от обектива, скоростта на затвора, диафрагмата, светкавицата, неутрализирането на пулсациите на изкуствено осветление, условията на обекта и яркостта (например при снимане на тъмно място).
 4. С 50 mm обектив в безкрайност, –1m–1 dpt.
 5. Съгласно стандарта CIPA и с използване на батерията от комплекта на фотоапарата, освен ако не е посочено друго. В режим за пестене на енергия.
365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

Какво има в комплекта

 • Фотоапарат 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

 • Сенник на окуляр ER-h малък

 • Капак на чехълче за аксесоари (устойчив на прах и вода)

 • Капачка на тялото R-F-5

 • Ремък ER-L1

 • Зарядно устройство за батерии LC-E19

 • Батерия LP-E19

 • Капачка за батерия

 • Захранващ кабел (ЕС)

 • Интерфейсен кабел IFC-100U (безжилен)

 • Протектор на интерфейсен кабел IFC-100U

 • Ръководство на потребителя (ЕС1)

Аксесоари

 • Canon Camera

  Многофункционално чехълче за направляван стерео микрофон DM-E1D

  За чисто и ясно цифрово аудио изберете многофункционално чехълче за направляван стерео микрофон DM-E1D заради неговата надеждност, както и бърз достъп до настройките чрез LCD екрана на съвместим фотоапарат.

 • Canon Camera

  Многофункционален адаптер чехълче AD-E1

  Със защита срещу атмосферните условия адаптерът преобразува светкавиците Speedlite с конвенциално 5-щифтово краче, за да можете да използвате на фотоапарати с многофункционално чехълче.

 • Canon Camera

  Предавател за светкавици Speedlite ST-E10

  Изключително компактен предавател за Speedlite, предлагащ разширени безжични функции и управление на до 15 съвместими светкавици.

 • Canon Camera

  Сенник на окуляр ER-hЕ

  Голям въртящ се сенник на окуляр, подходящ за потребители с използване на ляво или дясно око, позволяващ на хората с очила да се наслаждават напълно на контрола на очите, фокусирайки се върху 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3.

 • Canon Camera

  Многофункционален адаптер чехълче за връзка със смартфон Link AD-P1

  Свържете вашия смартфон чрез това многофункционално чехълче, за да се насладите на превъзходна интеграция между фотоапарата и приложения, и да получите нови възможности за работа.

 • В ръцете на професионалисти

 • PRO Article

  СТАТИЯ

  Може ли Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 да поддържа темпото на малкия и светкавичнобърз морски дъждосвирец?

  Италианският фотограф на диви животни Bruno D'Amicis изпробва 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3, снимайки рядка и невероятно бързодвижеща се птица по плажовете на Абруцо.

 • PRO Article

  СТАТИЯ

  Излизане извън пътя с Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3

  ?Абсолютно надминава всичко, с което съм работил в миналото!“ Фотографът на моторни спортове Vladimir Rys изпробва Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3 при първата си снимка на електрически състезателен автомобил.

 • PRO Article

  СТАТИЯ

  Живот на бързи обороти със супер телеобективите на Canon

  С обективите Canon RF 400mm F2.8L IS USM и RF 600mm F4L IS USM фотографът на моторни спортове Vladimir Rys успява да улови скоростта на бързодвижеща се състезателна кола с Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3.

 • PRO Article

  СТАТИЯ

  Обяснение на управлението на AF с очи

  Научете историята на невероятната система за управление на AF с очи на Canon, която задава или превключва точката на автофокус, като отчита какво гледате.

 • Свързани продукти

 • Безогледални фотоапарати

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.

 • Безогледални фотоапарати

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@6

  Каквото и да снимате, както и да го снимате, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.

 • DSLR фотоапарати

  EOS-1D X Mark III

  Животът е пълен с неповторими моменти. Уловете повече от тях с EOS-1D X Mark III и разкажете своята визуална история на света.