<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

ВИДЕОКАМЕРИ LEGRIA

4K видеокамери

Независимо дали искате да уловите ценни спомени, или да развиете творческите си способности, има камкордер на Canon, който е идеален за вас.
Canon Camera

Видеокамери Canon LEGRIA 4K

Гамата LEGRIA HF G предлага усъвършенствана технология и обширно творческо управление в ръчната, лесна за употреба видеокамера, идеална за влогъри, потребители на YouTube, документалисти и творци на независимо кино.

Пълна гама видеокамери Canon LEGRIA

Създавайте изключителни филми, изразяващи страстта Ви за разказване на истории, с усъвършенстваната гама LEGRIA HF G.

  • Видеокамери

    LEGRIA HF G70

    Видеокамера с 4K CMOS сензор тип 1/2.3 с 20x оптично увеличение, усъвършенстван хибриден AF и стабилизация по 5 оси, плюс USB-C изход за поточно предаване на живо1.

    1Не се поддържа аудио изход през USB

Подобрена технология

Заснемете невероятно гладко и "живо" видео дори при проблемна светлина с функции като сензор тип 1.0 4K CMOS или HD CMOS PRO, вграден ND филтър, 5-осова стабилизация на образа с усилен IS и широк DR.

Canon Camera
Canon Camera

Удобно и творческо заснемане

Насладете се на преносимо и лесно снимане с професионален балансьор на вариообектива, накланящ се визьор и интуитивен сензорен екран. Използвайте функционалните бутони и скала с персонализиране, за да поемете управлението, да ускорите работата и да свържете микрофон и слушалки за висококачествен звук.

Директно споделяне в интернет

Можете да качвате клипове директно в интернет, без да е необходим компютър – след като изпълните лесната процедура за настройка. Просто свържете камерата към домашната Wi-Fi мрежа* и споделете филмите в YouTube, Facebook, Twitter и по имейл.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi Remote

Насладете се на дистанционно управление с преглед на живо на настройките на Wi-Fi видеокамера LEGRIA от смартфон или таблет. Идеално за снимане там, където камерата е труднодостъпна.

ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ

Помощ и поддръжка

Тук сме, за да отговорим на вашите въпроси, да разрешим проблеми и да ви насочим, ако имате нужда от ремонт.
  1. Не се поддържа аудио изход през USB

    * Директното споделяне в интернет и изпращане чрез сървърни функции изискват акаунт в image.canon. image.canon може да не се поддържа в някои държави или региони. Моля, посетете www.canon-europe.com/cig за повече информация