<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
Print app
alt text goes here

Canon

Приложение за печатане

Поемете контрола от вашето смарт устройство и освободете начина, по който печатате, копирате и сканирате

Изтеглете от App Store
Изтегляне от Google Play

Безпроблемно и интелигентно

Наслаждавайте се на плавна свързаност от дланта до принтера с приложението Canon PRINT. Безпроблемно печатайте, копирайте и сканирайте от вашите смарт устройства, проверявайте състоянието на принтера и се свързвайте с облака* за по-гъвкав контрол.

* Не всички функции са достъпни за всички продукти.

Модерно и мобилно

Свободното за изтегляне приложение Canon PRINT е перфектният спътник за печатане. Комбинирайте вашия смартфон или таблет с принтера си чрез Wi-Fi, вградена точка за достъп или Wi-Fi Direct и се пригответе да печатате. Контролирайте също и поддръжката – проверявайте състоянието на принтера си и нивата на мастилото и извършвайте поддръжка дистанционно от вашето смарт устройство.

Capture and create

Лесно сканиране

Оптимизирайте сканирането с приложението. Сканирайте документите и снимките си, запазете голям набор от формати и ги изпратете направо към смартфона или таблета си. Можете също да изпратите сканиранията си директно на имейл или да използвате PIXMA Cloud Link, за да ги качите в облака*.

* Сканиране към облак и сканиране към имейл са достъпни само за потребители на оригинално мастило Canon

Simple scanning

Свързаност с облака

Направете повече с принтера си и се свържете с облака в движение. Възползвайте се от PIXMA Cloud Link и изпратете сканирания до – или отпечатвайте от – популярни облаци*, включително Dropbox, Google Drive и OneDrive. Можете също така да отпечатвате любимите си снимки директно от акаунтите си в социалните мрежи, като Facebook и Instagram.

* Сканиране към облак и сканиране към имейл са достъпни само за потребители на оригинално мастило Canon

Cloud connections

Използвайте смартфона си като скенер

Използвайте функцията Smartphone Capture и Copy в приложението Canon PRINT, за да правите копия бързо и лесно, използвайки камерата на смартфона си. Можете да печатате, запазвате или изпращате по имейл директно от телефона си.

Use your smartphone as a scanner

Съвместимост на приложението Canon PRINT

Приложението PRINT на Canon може да се използва с повечето Wi-Fi принтери, включително моделите PIXMA, MAXIFY и SELPHY. Това приложение е налично за устройства iOS и Android, съвместимо е с операционни системи iOS 11.0 ~ 12.0 или Android OS 4.4 ~ 9.0.

Поддържани езици – английски, френски, немски, испански, италиански, холандски, португалски, полски, руски, датски, фински, норвежки, шведски, чешки, турски

Мощност от дланта ви

Превърнете вашето смарт устройство в изтънчен инструмент за печатане с тези приложения на Canon