<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

Безогледални фотоапарати

Нашите компактни, леки и малки безогледални фотоапарати със сменяеми обективи съчетават най-доброто от компактните фотоапарати на Canon и DSLR фотоапаратите, за да предоставят снимки и видео с превъзходно качество. Те варират от APS-C модели с малки обективи до пълнокадрови мощни фотоапарати, в които творчеството е в основата.

Позволете ни да ви помогнем да намерите идеалния за вас фотоапарат на Canon

Нашият инструмент за търсене на фотоапарат ще ви преведе през цялата ни гама от фотоапарати и ще ви помогне да намерите идеалния за вас.

Безогледални фотоапарати 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

С нашата интелигентна AF технология и невероятната гама RF обективи наградената 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ система предлага изключително интуитивен подход към фотографията и заснемането на видеоклипове, като работи безпроблемно с вас, за да ви държи фокусирани върху обекта и творчеството ви.

14 Продукти

  14 Продукти

  Приложени филтри

  12 / 14 резултатa

  Обективи RF и RF-S

  Обективите RF и RF-S предлагат по-високо качество, скорост и работа благодарение на изключителната оптична технология и дизайн. Проектиран за бъдещето с подобрени видео възможности, плюс полезни щрихи, като пръстен за управление и по-компактен размер.

  RF_lens
  Отключете силата на системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ за вашия бизнес

  Отключете силата на системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ за вашия бизнес

  Научете как нашата система за безогледални фотоапарати може да ви помогне да увеличите своя бизнес потенциал с безпроблемни интеграции из множество индустрии.

  Присъединете се към Canon Club

  Продължавайте да преследвате страстта си и не пропускайте шанса да получите допълнителна подкрепа, вдъхновение, предимства и още.

  Canon Club