<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ФОТОАПАРАТИ И ПРИНТЕРИ НА CANON

CANON
CAMERA CONNECT v3

Свържете фотоапарата си Canon със смартфон или таблет и постигнете повече от когато и да било.

Свържете се. Управлявайте. Създавайте.

Свържете и управлявайте фотоапарата от съвместим смартфон или таблет с помощта на приложение, което предоставя характеристики, функции и важна информация, за да подобрите творческата си визия.

Едно приложение, много предимства

От най-новите версии на фърмуера до изтегляне на снимки, дистанционно снимане и още – направете новото приложение Canon Camera Connect v3 част от творческия си работен процес.

Последни актуализации

 • ДИСПЛЕЙ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА КАМЕРАТА

  Докоснете и изберете

  Персонализирайте приложението със снимка и псевдоним от фотоапарата и плъзнете наляво или надясно, за да добавите още.

 • ЗОНА НА БУТОНА ЗА ФУНКЦИИ

  Управление и изтегляне

  Свържете се с вашето смарт устройство и изберете изображения или видеоклипове, които да прехвърлите от фотоапарата. След това споделете в социалните мрежи или по имейл с клиенти бързо и лесно.

 • ПРИЛОЖЕНИЯ И ФЪРМУЕР

  Лесен достъп до приложения

  Използвайте преки пътища към любимите ви приложения и поддържайте фотоапарата и обективите си в перфектно състояние с най-новите версии на фърмуера, които често отключват нови функции.

Приложението, което ви дава повече

Гледайте кратък видеоклип, в който ясно се обяснява защо Canon Camera Connect е основното приложение за вашия фотоапарат Canon.

Основни предимства

 • КАДРИРАНЕ И ПРОМЯНА

  Фина настройка и регулиране

  Композирайте снимката и правете промени в настройките на фотоапарата и стойностите на експонацията удобно от телефона си.

 • СПОДЕЛЯЙТЕ В ДВИЖЕНИЕ

  Изтегляне и споделяне

  Свържете се с вашето смарт устройство и изберете изображения или видеоклипове, които да прехвърлите от фотоапарата. След това споделете в социалните мрежи или по имейл с клиенти бързо и лесно.

 • НЕЗАБАВНИ АКТУАЛИЗАЦИИ

  Бъдете начело с актуализациите на фърмуера

  Поддържайте фотоапарата и обективите си в перфектно работно състояние с най-новите версии на фърмуера, които често отключват нови функции. Актуализирайте фърмуера чрез смартфона си в движение или дистанционно, без да е необходим компютър.

 • ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ С BLUETOOTH

  Снимайте и записвайте дистанционно

  Стойте извън кадъра и задействайте фотоапарата от разстояние чрез лесната за използване функция за дистанционно управление с Bluetooth.

 • ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

  Добавете геолокационни данни на снимките си

  Ако фотоапаратът ви не разполага с вграден GPS, използвайте данните за позициониране на телефона си и добавете информация за местоположението към изображенията си, за да ги каталогизирате и надпишете по-късно.

 • ПРЕГЛЕД И МАРКИРАНЕ

  Проверявайте снимките си в движение

  Свържете се с фотоапарата си, докато е в чантата ви, и преглеждайте изображенията от телефона си. Маркирайте най-добрите изображения от телефона си или изтрийте тези, които не вършат работа, за да ускорите изтеглянето и редактирането, когато се приберете у дома.

 • Canon Camera

  ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ НА ФОТОАПАРАТА

  Снимайте и записвайте дистанционно

  За плахи диви животни, пейзажи с дълга експонация, забавни селфита или дори заснемане на влог – функцията за дистанционно управление добавя нови творчески възможности към вашите снимки и видеоклипове. Гледайте изгледа в реално време на устройството си и гледайте от разстояние, като можете да регулирате много от настройките на фотоапарата. Или в студийна среда управлявайте светкавиците от разстояние с помощта на ST-E10 Speedlite Transmitter. А за още по-дълги експонации, когато използвате режим Bulb, не допускайте вибрации във фотоапарата, като вместо това задействате затвора чрез приложението.

  ИЗТЕГЛЯНЕ

  Изтегляне, оценяване и споделяне

  Свържете вашето смарт устройство и изберете изображения или прехвърлете всички изображения автоматично на него. Можете да изберете да отворите изображенията в други приложения на Canon, като Digital Photo Professional Express за редактиране или приложението Canon Print за отпечатване. Прехвърлянето на видеоклипове от фотоапарата също е лесно, без да ви е необходим кабел, за да оптимизирате работния си процес, а видеоклиповете са с променен размер за по-лесно споделяне в движение. След като го сдвоите със смартфона, можете да проверявате изображенията във фотоапарата на екрана на смартфона, като използвате смартфона – дори ако захранването на фотоапарата е изключено. Изображенията могат да бъдат прехвърлени в смартфона в оригиналния им размер или да бъдат преоразмерени, така че да можете да ги споделяте веднага в социалните мрежи.

  Canon Camera
  Canon Camera

  ГЕОЛОКАЦИОННИ ДАННИ

  Точна информация за местоположението

  Като свържете смартфона си с приложението Canon Camera Connect, ще отключите GPS функцията на телефона си, така че ако фотоапаратът Canon не разполага с нея, можете да картографирате и записвате пътуването си, където и да се намирате. Можете дори лесно да настроите часовника на фотоапарата си, когато пътувате в различни часови зони!

  АКТУАЛИЗАЦИИ НА ФЪРМУЕРА

  Поддържайте фотоапарата си актуализиран

  Уверете се, че разполагате с най-новия фърмуер за фотоапарата и обективите си, като получавате известия за нови актуализации директно в приложението. Изтеглете и инсталирайте новия фърмуер на фотоапарата чрез телефона си, без да е необходим компютър или да се изваждат карти. Това гарантира, че фотоапаратът ви е в актуализиран с най-новия фърмуер, където и да се намирате, с увереността, че разполагате с всички най-нови функции.

  Canon Camera

  Изтеглете Canon Camera Connect v3

  Приложението Camera Connect е достъпно за безплатно изтегляне чрез вашето устройство. Просто посетете App Store или Google play и потърсете ‘Canon Camera Connect’.

  За пълна съвместимост проверете съответната страница на приложението.

  Информация за съвместимост

  Чрез приложението Canon Camera Connect потребителите ще могат да актуализират фърмуера на своите фотоапарати Canon. Тази функция ще работи само за актуализации на фърмуера за EOS-1D X Mark III, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@5, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@6, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3, PowerShot Zoom и продукти, обявени от 2022 г. нататък.

  Поддръжка

  Търсите този софтуер за вашия продукт на Canon?

  Свързани статии