<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
eos-m50-kit-lifestyle-001

Софтуер Canon EOS Webcam Utility

С нашите първокласни видео комплекти и софтуерът Canon EOS Webcam Utility вие разполагате с всичко, от което се нуждаете, за неограничени видеосрещи, обаждания и конференции. Научете повече за нашия софтуер за уеб камери на Canon.

Винаги свързани

Видеоразговорите и предаването на живо станаха по-добри. Превръщайки своя фотоапарат Canon в уеб камера, можете да се наслаждавате на професионално качество на изображенията по време на вашите видеоконференции. Участвайте в срещи с колегите си, разговаряйте с приятелите и семейството си и винаги поддържайте връзка дори когато пътувате. Изтеглете софтуера EOS Webcam Utility, за да започнете.

Да започваме

Попълнете формуляра, за да изтеглите софтуера Canon EOS Webcam Utility за Windows и Mac.

Изтеглете за Windows

Изтегляне за Mac

Съвети на Canon: Как да използвате софтуера EOS Webcam Utility

  • Ако софтуерът EOS Webcam Utility Beta вече е инсталиран на компютъра ви, моля, деинсталирайте Beta версията, преди да опитате да инсталирате софтуера EOS Webcam Utility на компютъра си.
  • Фотоапаратът може да работи само с едно приложение на компютъра ви едновременно. Ако приложението за видеоконференции или поточно предаване, което се опитвате да използвате, не може да получи видео кадрите от фотоапарата, затворете всички други приложения на компютъра, които може да са свързани с фотоапарата.
  • Когато използвате софтуера EOS Webcam Utility с Messenger на браузър Firefox, EOS Webcam Utility няма да бъде изброен като функция на устройството. Препоръчваме да използвате настолната версия на Messenger или да използвате различен браузър.
  • Не можем да гарантираме съвместимостта на EOS Webcam Utility с всички приложения за видеоконференции и/или поточно предаване, предлагани на пазара. Ако изпитвате някакви проблеми, препоръчваме да използвате различно приложение и/или браузър за видеоконференции или поточно предаване.

Поточно предаване с Canon

Научете повече за това как да надстроите уеб камерата си за поточно предаване и видеоконференции с нашето ръководство ?стъпка по стъпка“.

Научете повече

Имате нужда от помощ?

EOS Webcam Utility работи с нашата гама от избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, ние създадохме ръководство за покупка, за да откриете правилния фотоапарат Canon за вас.

Ръководство за покупка

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОДУКТ

Canon PowerShot G7 X Mark III

Идеален за влогъри, поточно предаване реално време, видеоконференции и блогъри. Фотоапарат със свързаност, който заснема превъзходно видео и снимки, които последователите ви ще харесат.

Преглед на детайли

G7X MK III Vlogging

Впечатляващо видео, което ще се хареса на аудиторията

Заснемайте пейзажи в 4K. Заснемайте спортове с висока кадрова честота до 120 fps. Свържете външен микрофон за кристално чист запис на звук за вашите влогове за пътуване. Предавайте поточно в реално време със зашеметяващо качество, докато играете компютърни игри, и надстройте уебкамерата си за бизнес видеоконференции. Възможностите с PowerShot G7 X Mark III са безкрайни.

Прочетете пълната статия тук

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Може да се заинтересувате също и от...

Открийте гамата фотоапарати и софтуер на Canon, които да ви помогнат да останете свързани – където и да сте по света.

Windows, Microsoft, Teams са регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в САЩ и/или други държави
Google Chrome? е търговска марка на Google Inc.
Messenger е търговска марка, собственост на Facebook
Firefox е търговска марка, собственост на Mozilla Foundation