<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
hero

Безогледални фотоапарати

Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100

Създавайте перфектни спомени с изключително качество с този интуитивен фотоапарат 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, който е винаги в готовност.

FOR LIFE’S MOST PRECIOUS MEMORIES

Отдайте значимото на спомените си с този значим продукт в днешно време. 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100 предлага мощни функции в компактно тяло и се комбинира с различни обективи за постигане на отлично качество на изображението и видеоклиповете.

ВЪЗДЕЙСТВАЩО КАЧЕСТВО, КОЕТО СПОМЕНИТЕ ВИ ЗАСЛУЖАВАТ

Независимо дали става дума за заснемане на семейно събитие, или празник, създайте спомени за цял живот с отлично качество на изображението и видеоклиповете.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100

Улавяйте спомени за цял живот

Уловете с лекота значимия момент с изключителни детайли: големият 24,1-мегапикселов APS-C сензор за изображения осигурява по-добро събиране на светлина и по-голям контрол върху дълбочината на рязкост.

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100
365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100

Споделяйте спомените си мигновено

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100

По-голям сензор

Получете истинска дълбочина на рязкост със сензор, който е 4 пъти по-голям от този на водещ смартфон. Не са необходими трикове за постигане на замъглен фон и творчески ефекти на фотоапарата.

УЛОВЕТЕ МОМЕНТА

Останете на фокус и се насладете на изключителна прецизност като професионалист. 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100 разпознава човека в кадър, за да улови момента точно когато се случва благодарение на мощния Dual Pixel CMOS автоматичен фокус и серията от снимки.1

ТВОРЕТЕ БЕЗ УСИЛИЯ

С полезните менюта с напътствия и ?Творческа помощ“ не е необходимо да сте експерт, за да получите желаната картина и да постигнете желаните ефекти.

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ

Свържете 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100 към вашия смартфон с помощта на приложението Camera Connect, за да изтеглите снимките и видеоклиповете си автоматично. Споделянето на спомените ви с приятели и семейство, съхраняването в облака и отпечатването на снимките ви никога не е било по-лесно.

automatic-image-transfer

Автоматично прехвърляне на изображение

Настройте автоматичното прехвърляне на изображения за безпроблемно свързване: вашите снимки и видеоклипове ще се появят в библиотеката на телефона ви малко след като ги направите.

СНИМАЙТЕ И ЗАПИСВАЙТЕ ДИСТАНЦИОННО

Насладете се на лесно дистанционно снимане от вашия телефон благодарение на безпроблемната Bluetooth?2 и Wi-Fi свързаност.

_sample-gallery

РАЗШИРЕТЕ ВИЗИЯТА СИ

Сдвоете 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100 с широка гама от висококачествени обективи и се насладете на гъвкавостта, за да получите изгледа, който искате за всеки повод. Снимайте с още по-широк ъгъл, за да заснемете живописни гледки или да се доближите до действието: възможностите са безкрайни.

ВЗЕМЕТЕ ГО И ТРЪГВАЙТЕ

Компактен и лек, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100 е достатъчно малък, за да го вземете, където пожелаете, и винаги да е на разположение.

grab-and-go

ЗАСНЕТО С 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100

Снимайте с изключително качество, за да запазите усещането

Какво съдържа комплектът

Всичко, от което се нуждаете, за да заснемете и съхраните специални семейни моменти.

 • Фотоапарат 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@100

 • RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

 • Ремък

 • Капачка за фотоапарата

 • Зарядно устройство LC-E17E

 • Батерия LP-E17

 • Капачка за батерия

 • Захранващ кабел

 • Ръководство на потребителя

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Разгледайте нашите статии и ръководства за вдъхновение и практически съвети.

СВЪРЗАНИ АКСЕСОАРИ

Сдвоете с гама от обективи и аксесоари и развийте фотографските си умения.

 • Аксесоари

  Направляван стерео микрофон DM-100

  Записвайте отлично аудио с лекота благодарение на малък стереомикрофон с технологията ?plug and play“, който е винаги готов да записва.
 • 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@8

  Аксесоари

  Батерия LP-E17

  Оригинална резервна батерия или батерия за смяна за вашия съвместим фотоапарат
 • Стандартен обектив

  RF 50mm F1.8 STM

  Компактен, тих и лек 50 mm RF обектив с фиксирано фокусно разстояние и широк отвор на диафрагмата f/1.8 – перфектен избор, за да овладеете творческата си визия.
 • RF-S обективи

  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  Приближете се по-близо с това леко и универсално APS-C телефото увеличение и намерете ново измерение за заснемане на пътувания, спорт, семейни снимки и домашни любимци.
 • RF-S обективи

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Вариообектив за APS-C фотоапарати от серията 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, който е идеален за туристическа фотография, фотография на дивата природа, спортна и лайфстайл фотография.
 • СВЪРЗАНИ 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  Други аксесоари, обективи и фотоапарати, от които може да се интересувате.

  Може да се заинтересувате също и от

  Разберете как да направите следващите си стъпки във фотографията и видеографията.

  1. Когато се използва серия от снимки в режим на безшумен затвор, се прилага 12-битово A/D преобразуване към RAW файловете
  2. Bluetooth? и Wi-Fi? са регистрирани търговски марки. Всички други запазени марки са собственост на съответните им собственици.
  3. RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE и RF 85mm F1.2L USM DS не са съвместими
  4. Само JPEG файлове могат да бъдат заснети в режим ?Творчески филтри“
  5. Bluetooth? и Wi-Fi? са регистрирани търговски марки. Всички други запазени марки са собственост на съответните им собственици.
  6. RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE и RF 85mm F1.2L USM DS не са съвместими