<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
zoemini-s2-zoemini-ambient-range-app-prints

ОТПЕЧАТАЙ ВСИЧКО ЛЕСНО И ЗАБАВНО

Време е да ?извадиш“ снимките от телефона си

Смартфонът винаги е с теб и с него успяваш да запечаташ всички красиви, стойностни, забавни и щури моменти, които ти се случват. А какво по-хубаво от това да ги накараш да оживеят?

С мини принтерите Canon печаташ директно от телефона си и превръщаш снимките в дълготраен и емоционален спомен. С тях принтирането от телефона е лесно, удобно, а най-хубавото е, че могат да бъдат с теб навсякъде.

С помощта на Wi-fi, за минути можеш да отпечаташ всичко, а после да отприщиш въображението си и да ги превърнеш в – готин подарък за приятел, украса за стената вкъщи или албум с истории.

Моменти в рамка, живот в цвят

Време е да “извадиш” снимките си от телефона. Избери от гамата ни цветни фотоапарати за моментни снимки и компактни фотопринтери - сега с подарък фотохартия.

Купи от избраните промоционални продукти (Zoemini, Zoemini S2, Selphy QX10 или Selphy CP1500) и получи подарък фотохартия. Промоцията е достъпна при участващите партньори от 01.04.2024г. до 30.06.2024г. и до изчерпване на количествата.

ЗА НАЙ-ЦЕННИТЕ МОМЕНТИ

Животът е пълен с истории, както и телефона ти. Отпечатай любимите си снимки, с джобния принтер SELPHY Square QX10 или с функционалния SELPHY CP1500.

Превърни любимите снимки от онези неповторими моменти с най-близките си хора, в красиво изглеждащи и издръжливи квадратни принтове с поле за надписване. С тези лесни за използване, бързи и компактни безжични принтери, създавай впечатляващи и дълготрайни снимки, които ще издържат до 100 години при съхраняване в албум.

ВИНАГИ С ТЕБ

Фотоапаратът за моментни снимки Zoemini S2 е достатъчно малък, за да е с теб навсякъде и лесно да превърнеш всяка история в снимка и всяка снимка в забавен, персонализиран стикер.

С вгредените огледало и ринг свeткавица, Zoemini S2 ще превърне щурите ти селфита в професионално изглеждащи снимки. А ако ти свърши хартията, можеш да запазиш любимите си снимки в Micro SD карта, за да ги отпечаташ по-късно.

Улавяй и отпечатвай истории в движение със Zoemini S2

ПРИНТЕР ЗА ВСЕКИ

Избери най-подходящия за теб принтер и извади снимките от телефона си!