<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ

Снимайте моментите със семейството с PowerShot PX

Независимо дали сте със семейството, приятелите, или домашните ви любимци, заснемайте красиви моменти от ежедневието с лекота с помощта на Canon PowerShot PX.
Жена и нейните три деца стоят в кухнята около купа, докато подготвят нещо за печене. PowerShot PX е поставена върху купчина книги, насочена към тях.

Заснемането на радостни моменти от ежедневието със семейството не би могло да бъде по-лесно с новата Canon PowerShot PX. Достатъчно интелигентна, за да разпознава лица автоматично и да се управлява с гласови команди, камерата PowerShot PX е идеалният семеен фотограф, готов да снима на момента и винаги да бъде част от специалните моменти в дома ви.

Създателят на цифрово съдържание и фотограф Eimear Varian Barry, чиито снимки на живота и семейството ? са ? спечелили почти 97?000 последователи в Instagram, е самотен родител и обикновено човекът, който стои зад обектива.

Но с Canon PowerShot PX на Eimear вече не ? се налага да стои извън кадъра. С тази интелигентна камера с автоматичен режим на разпознаване и снимане Eimear получава свой собствен дигитален семеен фотограф, който запечатва онези привидно незначителни моменти, които често се оказват най-специални.

Документирайте моментите от ежедневието с лекота

Едно семейство седи навън на одеяло за пикник и яде плодове. Камерата Canon PowerShot PX е поставена на кошница за пикник, обърната към тях.

PowerShot PX на Canon използва технология за разпознаване на сцени, която е достатъчно интелигентна, за да разпознава лицата на хората и да избира подходяща композиция, автоматично се върти, накланя и увеличава, за да запечата перфектния спомен – всичко това, без да се налага да разваляте комфорта си. Лесното използване на PowerShot PX я прави идеалният семеен приятел дори и в най-заетите домакинства. ?Мисля, че приложението и функцията за разпознаване на глас са гениални“, казва Eimear, която като самотен родител има много задължения.

?Мисля, че е невероятно, че Canon PowerShot PX улавя моменти, които обикновено не смятаме, че биха били добри снимки“, казва Eimear. ?Например тези снимки на децата, докато оцветяват на барплота, а аз зареждам съдомиялната машина. Знам, че ще се върна назад към тези снимки след 20 години и ще си мисля ?Това бяха страхотни дни!“. Това, че бяха заснети по този непринуден начин, е невероятно."

Лесното снимане с тази камера се дължи на интелигентни функции и технологията за разпознаване на сцени, които са разработвани в продължение на много години. След като се включи и бъде поставена на някаква повърхност, камерата PowerShot PX използва функцията за разпознаване на лица, за да търси автоматично обект, и настройва композицията, за да заснеме изображения, които включват всички в снимката. Камерата ще заснеме много изображения и след това приложението ще препоръча най-добрите. Разпознавайки лицата, които се появяват по-често, тя предлага приоритетно заснемане на хора, които са важни за вас.

Така че, когато сте заети с готвене, провеждате някакъв разговор на кухненската маса, наслаждавате се на парти по случай семеен рожден ден или просто помагате на децата си да си напишат домашното, камерата PowerShot PX може да ви помогне да заснемете лъчезарни изражения и красотата на ежедневието, без дори да се налага да мислите за това.

За Eimear обикновените моменти от ежедневието, като това да си играе с кучето или да чете нещо на дивана, са тези моменти, които са най-ценни за нея и иска да сподели. ?Наистина е хубаво тези моменти да бъдат заснети особено когато не осъзнаваш, че се случват“, казва тя.

Вашият личен цифров фотограф

Жена и младо момче гледат развълнувано Canon PowerShot PX, поставена върху купчина книги.

?Винаги разглеждах фотографските книги на баща ми – той е художник – и всички фотографски книги, които имам у дома, са книги за фотожурналистика. Когато бях малка, виждах живота във форми и светлина“, казва Eimear, която често се наслаждава на това, че не е зад фотоапарата, когато става въпрос за съкровени семейни моменти.

Момиче е коленичило до ниска маса, играейки с играчки, а Canon PowerShot PX е поставена пред нея. Майка ? наблюдава изображението в реално време чрез телефона си и снимката се вижда на екрана, докато майката я композира.

?Като фотограф съм свикнала да документирам ситуации. Това е моята работа, да улавям моменти, но много от тях са композирани предварително. Другата страна от мен обича моментите от живота да бъдат документирани така, че да можем да погледнем назад към тях и просто да си кажем ?О, това се случи толкова непринудено!“

Въпреки че Eimear снима с фотоапарат още от дете и предпочита съдържанието в профила ? в Instagram да е по-рафинирано, тя обяснява, че у дома е хубаво да се заснемат изображения от ежедневието, които не са част от фотосесия.

?Мисля, че PowerShot PX е чудесна камера точно за тези цели. Например аз по цяла седмица съм сама с децата. Аз съм самотен родител. Няма кой друг да направи снимка на мен и децата, когато сме навън или се забавляваме в задния двор, тъй като аз съм тази, която снима.“

Полезно за целта е дистанционното управление на Canon PowerShot PX чрез гласови команди и нейната способност автоматично да композира и заснема снимки и видео с въртящ се и накланящ се обектив с 3x оптично увеличение. Тя също така ще избере най-добрите снимки и видеозаписи и ще ги организира вместо вас, което ще позволи на скъпоценните моменти в живота ви да останат необезпокоявани.

?Функцията за разпознаване на глас е невероятна, защото ако сте в хола си и си мислите: ?Бих искала този спомен да остане завинаги“, то това е напълно възможно“, казва Eimear. ?Носи ми истинска радост да се връщам назад към тези непринудени снимки, също както към заснетите по сценарий.“

За моментите, в които искате да влезете в ролята на фотограф, е лесно да управлявате камерата чрез приложението за смартфон, където можете да снимате и разглеждате заснетите видеозаписи и снимки.

Поставете го в центъра на дома си

Семейство, разположено около кухненския плот, докато смесва различни съставки в купа.

?Направихме си снимки, докато печем“, казва Eimear. ?Свикнали сме, че красивите снимки са тези, които изглеждат перфектно, които са изпипани, и ми харесва, че Canon са създали този продукт, тъй като за мен най-добрите снимки са именно непринудените.“

Компактната и адаптивна форма на Canon PowerShot PX означава, че тя безпроблемно се вписва в дома ви.

За Eimear барплотът е идеалното място, където да постави камерата PowerShot PX, тъй като там се случват много от моментите на цялото семейство. ?Бих искала да я поставя в кухнята, защото мястото е просторно, а барплотът е централната точка на долния етаж“, казва тя.

?Около барплота вечер, когато приготвям вечерята, а децата оцветяват, е мястото, където просто върша ежедневните си задължения. Не е нещо бляскаво, но значи всичко за мен. Тази снимка, на която се вижда как влизам с прането, а децата си пишат домашните, е визуален пример за моята роля на майка. И това са моментите, които искам да запомня“, казва тя.

Ние всички знаем, че животът не се случва зад обектива на фотоапарата, а пред него. Но как ще изберете да запечатате онези моменти от живота си, които го правят такъв, какъвто е? За родители като Eimear PowerShot PX може да бъде брилянтен инструмент, с който да снимат хората, които обичат, сега и за в бъдеще.

?Невъзможно е да запомните всеки един момент от живота си. Честно казано, дори не мога да си спомня за времето, когато бях бременна. Знам, че звучи откачено, но е вярно. Когато разглеждаме снимки, си мислим, ?Помниш ли това? Напълно бях забравила за това.“ Затова мисля, че е хубава идея тези спомени да бъдат заснети и то по естествен начин. Наистина е невероятно.“


Автор на текста Лорна Докърил

Свързани продукти

Свързани статии