<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

ЖАНР

Творчески печат и творчество

Съвети за интелигентен печат за домашно обучение, забавни идеи, творчески проекти за цялото семейство и хитри начини да се възползвате максимално от любимите си снимки и да повишите продуктивността в домашния си офис.

Представете си какво можете да създадете

Canon EMEA в Pinterest

Съществуват множество начини за творчество вкъщи с помощта на хартия, приложения и принтер на Canon. Разгледайте страницата ни в Pinterest за още съвети и трикове!

PIXMA printer and printouts.
PIXMA printer and colouring paper printout.

Дайте воля на креативността си

Разпечатайте тези шаблони за оцветяване от илюстраторите Wednesday Holmes и Johanna Basford и покажете креативността си.

Картички за Свети Валентин за всички

Отпечатайте тези ексклузивни картички, проектирани от Wednesday Holmes, и отпразнувайте уникална си любов този Свети Валентин.

A design for a Valentine’s Day card.

Препоръчани продукти и пакети

 • PIXMA TS7750i

  Принтери за дома

  PIXMA TS7750i

  Бърз, висококачествен принтер, който безпроблемно се вписва във вашия начин на живот благодарение на компактния си размер и опростен начин на употреба.
 • PIXMA TS7650i

  Принтери за дома

  PIXMA TS7650i

  Бърз, висококачествен принтер, който безпроблемно се вписва във вашия начин на живот благодарение на компактния си размер и опростен начин на употреба.
 • Принтери за дома

  PIXMA TS7450a Series

  Стилно многофункционално устройство за разбирачи с разнообразие от творчески възможности на печат, както и ADF технология за опростяване на процеса на копиране и сканиране на листове с различни формати.
 • Принтери за малък офис

  MAXIFY GX1040

  Останете продуктивни у дома с този бърз, компактен, лесен за употреба и икономичен принтер 3 в 1 със зареждаеми патрони с мастило.
 • MAXIFY GX7050

  Принтери MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Отпечатвайте документи с бизнес качество всеки ден, като спестите средно 90% от общите разходи за притежание в сравнение с топ 10 лазерни и мастиленоструйни принтери с тези MegaTank принтери със зареждаеми патрони с мастило за печат в големи обеми.
 • Принтери за дома

  SELPHY CP1500

  Създавайте за секунди разпечатки с наситен цвят и висока издръжливост с този лесен за използване компактен фотопринтер.
 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.
 • Принтери за дома

  Canon Zoemini 2

  Получавайте мигновени разпечатки от вашия смартфон навсякъде и по всяко време с помощта на захранвания с батерия джобен принтер Zoemini 2.
 • Мастиленоструйни принтери

  Matte Photo Paper MP-101

  Матирана фотохартия за висококачествени разпечатки на снимки, графики и текст с матирано покритие. Подходяща и за творчески приложения, като например поздравителни картички, рекламни дисплеи и оригами.
 • Други жанрове

  Регистрирайте се за получаване на нашия бюлетин

  Получавайте всички последни новини и информация за продукти