<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

БЕЗБРОЙ ИДЕИ

ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ БЕЗКРАЙ

Отпечатай, изрежи, сгъни, залепи и се забавлявай.

Уплътни своето време и това на детето си с хартиените макети от Canon Creative Park . Те развиват творческите умения на децата и могат да те превърнат в забележителен крафт артист, без големи усилия.

Всичко, от което се нуждаеш е ножичка, лепило, принтер, с който да печаташ, без да се притесняваш за консумативите, хартия и сръчни ръце.

Забавлявай се с Canon Creative Park.

Идеи за безкрай забавления с деца

Децата много обичат да играят с хартия. Това е интересно и забавно за тях, освен това дава много възможности за развитие на творчеството и въображението им. Ето някои идеи за игри и занимания според възрастта и интереса на детето:

Рисунки за оцветяване
Игри за обучение
Игри за забавление
Кутийки за скъпоцености
Игри и играчки (деца 4-7г)
Игри и играчки (деца 8+ г.)

Както и много други играчки и макети, които можеш да откриеш в Creative park.

Нуждаеш се от принтер? Натисни тук >>

Learn to play to learn…

Безброй играчки за безкрайна книжка с истории.

С твоя помощ създадохме наша, собствена илюстрирана книжка с приключенията Creative park героите.? Написана от българският автор Деница Минева - Десландес, историята се фокусира върху 9 героя и приключенията, през които минават, за да освободят техния отвлечен приятел. Главните герои в историята са тези, които семейства и потребители от 9 държави в Европа, избраха и сглобиха сами с помощта на платформата Creative park и домашните си принтери.??
?
Насладете се на завладяващата история на нашите герои, докато четете приказката на своите деца.

Изтеглете книжката от тук

Canon_Website_Visual_960_960

Стани крафт артист

Ако винаги детайлните произведения от хартия са те изумявали, сега можеш за създадеш свое, без да имаш опит в крафт изксутвото. Дали ще са:

Дали ще са:реалистични букети с цветя,
ефектни картички,
животни,
хора,
детайлни макети на прочути европейски сгради,
превозни средства
или цял хартиен град.

Всичко зависи от теб. А готовите макети, ще изумят и най-капризните ценители на изкуството от хартия. Виж възможностите, който Creative park ще отвори за теб.

Нуждаеш се от принтер? Натисни тук >>

Houston, we have family time!

С MegaTank принтерите PIXMA G, консумативите не са досадно бреме

Принтерите Canon от серията PIXMA G са едни от най-икономичните мастилено-струйни принтери на пазара. С тях може да отпечаташ хиляди страници с макети, без да се притесняваш за консумативите. Благодарение на отличното качество на печат, всичко, което отпечташ ще е с изключителен детайл и наситени цветове. От бланки и документи, през макетите от Creative park, до любимите си снимки, с MegaTank принтерите PIXMA G ще преоткриеш магията на печата и ще внесеш цвят и забавление у дома.

Разгледай принтерите PIXMA G и избери своя

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.